Vi vækster virksomheder gennem vores omnichannel tilgang og unikke men simple strategi.

Vores kunder er omtalt i

Hør hvad vores kunder har at sige

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvem er Pacco & Jeppe?

Født og opvokset på Lolland, men nu med bopæl i København, kan vi nærmest sige, at vi lever “The Danish Dream” 

Vi har haft en spændende rejse de sidste 3 år. Det startede som en hobby, men det voksede sig efterhånden så stort, at vi i 2022 gik fuldtid på Markeity. Med tiden er vi blevet autoriseret og anerkendt med certifikater på tværs af flere forskellige kanaler og kan derfor tilbyde en omnipresence tilgang, og vi har næsten lyst till at sige en garanti for succes, Men det kræver hårdt arbejde!

Procesbeskrivelse Af et samarbejde

Opstart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Eksekvering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 

Rapportering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

Ikke Et match

Et match

Hvorfor vælge os?

Du kender godt det med dårlig kommunikation og fancy “marketing rapporter” som ingen forstår. Vi prøver at gøre det så nemt og overskueligt på et niveau, hvor alle kan følge med. Du kan skrive til os alle dage og forvente svar indenfor 4 timer, og ja, det er inklusiv weekenden. Vi betragter hvert samarbejde som et reelt partnerskab, dvs. at du ikke bare er endnu en i rækken, ligesom hos de store bureauer. Det betyder måske også, at vi er lidt mere krævende, men det er vi kun, fordi vi ønsker dig og Markeity en masse succes!

Services som vi tilbyder

Omnichannel marketing.

Vi kan tilbyde annoncering på hhv. TikTok, Facebook, Instagram, Google, Pinterest og Snapchat og LinkedIn.

Dertil kobler vi det op med SEO optimering, email marketing og kan yderligere tilbyde at bygge hel ny webshop, men også optimere nuværende hjemmeside.

Vi beskæftiger os ikke med at lave billeder- & videomateriale.

Case studies

Fra 10 leads til +80 leads om måneden

Fliserens & Haveservice

Sænkede pris pr. køb med 52% på 40 dage

Bolig og Interiør webshop

Øgede bundlinjen med 44% på 90 dage

Smykke webshop

Vækstede 232% i de første 20 dage

Hunde webshop

Du er i gode hænder

Vi har allerede hjulpet xyz virksomheder med at skalere deres forretning til 6, 7 og 8 cifre.

Vores 4 kerneværdier

Direkte kommunikation

Vi tror på at god og direkte kommunikation er vigtigt for, at samarbejdet bunder ud i succes.

Ærlighed

Er vi ikke ærlige overfor hinanden, bliver det svært at se, hvordan vi sammen kan få det bedste ud af et samarbejde.

Åbensindet

Det er enormt vigtigt for os, at vi alle er åbensindet overfor nye tiltag og idéer der opstår undervejs. Vi tror på det er en nødvendighed, at man ikke udelukker noget som helst.

Tillid

Absolut en faktor som er et must i vores øjne. Vi er nødt til at stole på hinanden, og gå ind i samarbejdet med den fornøden tro på, at begge parter vil det bedste for hinanden.

Download vores gratis whitepaper

Det her system har hjulpet vores kunder til 6, 7 og 8 cifre

Mød teamet

Jeppe

Fahad

Pacco

Få flere kunder og Rentabel vækst

Du er i gode hænder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper

Her er en kort gennemgang, hvordan vi vækstede en hunde-webshops omsætning med 232% i de første 20 dage alene med Meta annoncering

Omtalte er en webshop der sælger alt til hund.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Julie

Julie, ejeren af en webshop, der sælger alt til hunde, ønskede at øge salget på hendes webshop. Hun henvendte sig til os med et mål om at omsætte for minimum 100.000 DKK månedligt på webshoppen indenfor 90 dage med et dagligt budget på 150 DKK.

Efter at have analyseret alt, der var blevet gjort førhen, identificerede vi flere mangler og begynderfejl, herunder et ustruktureret setup, manglende tracking, skræddersyet content, copywriting der fanger folk, manglende email marketing, manglende overordnet strategi, manglende omnichannel tilgang, en lav hjemmesidens konverteringsrate og et dårligt annoncesetup.

Vi begyndte at implementere vores annoncesetup og strategi på Facebook og skabte stærkt organisk content. Vi skabte også user-generated content (UGC) filmet ud fra vores fremlagte guides.

Resultatet var imponerende – i de første 20 dage alene voksede webshoppens omsætning med 232%. Julie’s virksomhed er i rivende udvikling, og hun har lige investeret i et nyt lokale/butik og nyt lager. Hun har også ansat sin første deltidsmedarbejder.

Vi udvider nu til flere kanaler og bevæger os hen imod en omnichannel tilgang. Budgettet for annonceringen skal hæves, når Julie er klar til at kunne skalere yderligere.

Efter 67 dage kan Julie ånde lettet op omkring økonomien. Vi forventer at nå en omsætning på 425.000 DKK på 3 måneder. Julie behøver ikke længere bekymre sig omkring sin løn og hvor pengene kommer fra.

Gennem vores analyse og vores effektive meta-annoncering strategi lykkedes det os at hjælpe Julie med at opnå sine mål og skabe en lønsom forretning. Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe hende med at vokse sin forretning yderligere.

Sådan sænkede vi en bolig og interiør pris pr. køb med 52% på 40 dage med paid socials, google ads og email marketing

Omtalte er en webshop der sælger bolig og interiør produkter.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Myles.

Ejeren, Myles, kontaktede os med en målsætning om at få mest muligt ud af sit budget, og øge salget gennem hendes webshop. Der blev budgetteret med 75.000 kr. månedligt på annoncering på de forskellige kanaler. Efter at have analyseret hendes forretning og de udfordringer, de stod overfor, udviklede vi en strategi for at hjælpe ham med at nå sine mål. 

Før vi kom på sidelinjen, havde Myles’ totale marketing setup flere mangler og begik stadig en del begynderfejl, herunder mangel på brugbart content og god copywriting – ringe email marketing og forretningens manglende overordnet strategi var bekymrende. Vi startede med at analysere alt, der var blevet gjort før, og vi udviklede en strategi for at adressere disse mangler og optimere på alt simpelthen. 

Vi fik Myles til at lave content ud fra vores fremlagte guides og vi skrev sammen flere forskellige tekster, der fangede målgruppens opmærksomhed. Vi implementerede et annoncesetup og en strategi på paid socials og google ads, der var effektiv allerede fra start af. I dette tilfælde var Myles og forretningen faktisk ikke stærk organisk, men salgene eksploderede alligevel positivt.

Efter 40 dage havde vi sænket deres customer acquisition cost med 52%. 

Vi har nu udvidet til flere kanaler og bevæget os hen imod en omnichannel tilgang, og vi fortsætter med at sætte nye mål og højere ambitioner. Vi er glade for at have hjulpet Myles med at opnå sine mål og se forretningen vokse, og vi vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med ham for at sikre, at han fortsætter med at få succes og vokse yderligere.

Sådan øgede vi en smykkeforretnings bundlinje med 44% på 90 dage med Meta annoncering og email marketing

Omtalte er en webshop der sælger smykker til mænd og kvinder.
Af respekt for kundens tal, omtaler vi kunden ved navn Anna.

Anna, ejeren af en smykkeforretning, kontaktede os med en målsætning om at få mest muligt ud af sit budget, og øge salget gennem hendes webshop. Der blev budgetteret med 25.000 kr. månedligt på annoncering på Facebook. Efter at have analyseret hendes forretning og de udfordringer, de stod overfor, udviklede vi en strategi for at hjælpe hende med at nå sine mål. 

Før vi kom på sidelinjen, havde Anna’s totale marketing setup flere mangler og begik stadig en del begynderfejl, herunder mangel på brugbart content og god copywriting – ringe email marketing, manglende overordnet strategi og hjemmesidens konverteringsrate var også bekymrende. Vi startede med at analysere alt, der var blevet gjort før, og vi udviklede en strategi for at adressere disse mangler og optimere hendes annoncering, konverteringsrate og email flows.

Vi fik Anna til at lave content ud fra vores fremlagte guides og vi skrev sammen flere forskellige tekster, der fangede målgruppens opmærksomhed. Vi implementerede et annoncesetup og en strategi på Facebook & Instagram, der var effektiv allerede fra start af. Det er vigtigt at understrege, at Anna og hendes forretning allerede på forhånd var stærk organisk, som også havde en medvirkning på den enorme og hurtige succes.

Efter 90 dage var Anna i stand til at se en markant stigning i hendes forretningens bundlinje med hele 44%. Hendes virksomhed er i rivende udvikling, og hun var endda i stand til at investere i en ny butik på Strøget.

Vi har nu udvidet til flere kanaler og bevæget os hen imod en omnichannel tilgang, og vi fortsætter med at sætte nye mål og højere ambitioner. Vi er glade for at have hjulpet Anna med at opnå sine mål og se hendes forretning vokse, og vi vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med hende for at sikre, at hun fortsætter med at få succes og vokse yderligere.